Problema e ca parcarea este subterana. Pe niciun loc de parcare nu are documentație cadastrală și în acte fiecare proprietar a cumpărat un loc de parcare care de altfel apare pe o schiță care nu este legalizată. Apartamentul meu cu apartamentul vecinului a fost un duplex. Acest duplex avea un loc de parcare fata, spate. Cand duplexul a fost transformat in 2 apartamente, veche a administrație le a dat celor 2 proprietari un alt loc de parcare. Acel loc de parcare a fost pierdut în instanță întrucât a făcut reclamați un vecin ca e pe locul de la intrare. Acum s a revenit la locul inițial. Chipurile proprietarul de dedesubt are locul de parcare în fața, iar locul meu e în spate dansului. Eu am încercat pe cale amiabilă. Dansul nici măcar nu locuiește în compex. Și a adus o mașină și o ține parcată acolo cu prelata. Mi-e nu mi se pare normal, ca el sa poată parca, pe un loc pe care nici măcar nu are acte legale, doar ca apare intr o schiță desenata, și eu sa rămân fără loc de parcare în condițiile în care 20 mp din parcarea subterana is ai mei cumpărați, doar ca nu am documentație cadastrală pe ei. Cum aș putea totuși sa soluționez această problemă. Pe cale amiabilă nu se poate pentru ca dumnealui nu dorește sub absolut nicio formă să discute.
Mulțumesc frumos
mitabiciclista a scris:
Avea dreptul pentru că chiar dacă nu ar fi blocatorul ci masina lui parcată pe locul lui de parcare ,dumneavoastră cum intrati sau cum ieșiți?Te duci la el să ii ceri sa scoată masina din parcare ca să intri sau să ieși tu?Chiar nu puteți să parcați undeva unde nu aveți acces.Cele doua locuri,unul in spatele celuilalt trebuie deținute de un singur proprietar.