avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de prestarii servicii de reprezentare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de prestarii servicii de reprezentare

Buna seara. Am o societate comerciala cu cod caen 8219 si pe langa activitatea de birou (ACTE AUTO => contracte vanzare cumparare etc.), doresc sa intermediez depuneri documente (TRANSCRIERI,NUMERE ROSII etc.) si as dorii sa stiu care este baza legala sa pot incheia cu clientul un contract de prestarii servicii (prin care sa il reprezint la DRPCIV), in momentul actual la DRPCIV ni se solicita o procura notariala PF-PF care nu face legatura intre SC si persoana fizica. Cum as putea lega aceasta intermediere din punct de vedere legal. Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 20 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexm99 , utilizator 20:06, 20 Decembrie 2020
Doar gratuit si ca persoana fizica aveti dreptul.de a lucra pe reprezentare daca este vorba de acte juridice si de reprezentare juridica.
Ultima modificare: Duminică, 20 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Daca includ un contract de intermediere în care atașez și bon fiscal pentru comision?
Comision depunere documente la drpciv


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Doar gratuit si ca persoana fizica aveti dreptul.de a lucra pe reprezentare daca este vorba de acte juridice si de reprezentare juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate o pf sa incheie un contact de prestari servicii/comision? Dumitru_Eugen Dumitru_Eugen Buna ziua, Poate o persoana fizica sa incheie un contract de prestari servicii? (Situatia este urmatoarea: de curand datorita costurilor prea mari am decis ... (vezi toată discuția)
Cod caen 8299 laur_s_2005 laur_s_2005 Am infintat de curand o firma prin care vreau sa desfasor activitate de \\" birou acte auto\\" (contract de vanzare cumparare, fise inmatriculare etc.) si de ... (vezi toată discuția)
Relatii contractuale intre pj si pf Ral_uca Ral_uca Buna ziua, as dori sa aflu care este contractul care poate sustine legal urmatoarea situatie: o persoana juridica are un site unde multe persoane fizice se ... (vezi toată discuția)