avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pot avea POS fara casa de marcat?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pot avea POS fara casa de marcat?

Buna ziua. Pot avea POS fara casa de marcat? Daca da,in acest caz ,,la incasarea prin POS,trebuie emise factura si chitanta sau ese suficient bonul emis de POS? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:26, 21 Decembrie 2020
[ link extern ] /
in anumite conditii, puteti avea pos fara casa, dar chitanta pos arata doar tranzactia, nu in ce baza s-a facut, deci aveti nevoie de factura. Chitantele se alibereaza doar pt plati cu numerar.
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate emitere bon fiscal cybercat86 cybercat86 Buna ziua, Detin o firma care are ca activitate principala: 4540 - Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Emiterea facturii + chitanþã stepano stepano In cazul in care traduc un document pentru o persoana fizica (nu firma), emit si factura si chitanta? Sau este de ajuns chitanta? Multumesc (vezi toată discuția)