avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Pe 18-19.11.2020, am făcut un cont pe site-ul de ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Pe 18-19.11.2020, am făcut un cont pe site-ul de dating academic ...

Pe 18-19.11.2020, am făcut un cont pe site-ul de dating academic singles. Ulterior pe data de 19.11.2020 am cerut explicit închiderea contului. Plătisem atunci un abonament premium in jur de aprox 60 de lei. Am primit răspuns de la ei că pt dezactivarea contului trebuie sa completez o cerere pe care sa o trimit prin intermediul faxului împreună cu semnătura mea. Lucru pe care bineînțeles nu l-am făcut. Azi după 3 zile de la expirarea abonamentului, mă informează că mi-au închis contul(cu toate că primesc in continuare mesaje cu cine mi-a vizitat profilul). Sunt informată (amenințată) că dacă nu plătesc cei 300 de lei +54 lei costuri tranzacție , vor fi obligați să înceapă procedura de recuperare. Cât de legal este acest lucru? Din păcate m-am informat prea târziu despre seriozitatea acestui site de dating ! Aștept părerea unui avocat in această privință. Vă mulțumesc !
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2020
Inna21, utilizator
Cel mai recent răspuns: Inna21 , utilizator 12:05, 21 Decembrie 2020
poate va ajuta informatiile de mai jos
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Am uitat sa specific, pe data de 19.11 am și cerut eliberarea unui alt card, deci nu au apucat sa îmi retragă acea suma de bani. Întrebarea e daca legal mă poate afecta această situație !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)
Atenție mare la site-urile consacrate de dating, be2, academic ... Dorutz23 Dorutz23 Atenție mare la site-urile consacrate de dating, Be2, academic singles, singles50, care sunt pline de capcane! În primul rând, pentru a putea trimite ... (vezi toată discuția)
Subscriptia automata MsergiuA MsergiuA Buna ziua.As avea nevoie de o clarificare in legatura cu subscriptiile automate percepute de site-urile care functioneaza in acest fel. In primul rand vreau sa ... (vezi toată discuția)