avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog suntem institutie publica, in anul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog suntem institutie publica, in anul 2020 am ...

Buna ziua, va rog suntem institutie publica, in anul 2020 am avut 3 directori detasati pe perioada determinata, in cazul acesta va rog sa-mi spuneti cum se va face evaluarea performanțelor profesionale individuale ale angajatilor ?(personal contractual) precizez faptul ca directorul actual este detasat din data de 01.10.2020 pana la finele lunii martie 2021, multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 22 Decembrie 2020
Se va face in conformitate cu prevederile din Reg. Intern sau din Procedura Operationala privind evaluarea salariatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluarea performantelor profesionale inviduale a angajatului irina2 irina2 Intrebare : Poate fi aplicata de catre un angajator evaluarea performantelor unui angajat functie de notarea aplicata sefului acestuia ? Mai explicit : ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt angajat contractual intr-o institutie si doresc ... Angajat_contractual Angajat_contractual Buna ziua, sunt angajat contractual intr-o institutie si doresc promovarea din gradul 1 in gradul 1A. Am fost promovata cu gradul 1 incepand din data de ... (vezi toată discuția)
Evaluare profesionala ady09 ady09 Codul Muncii prevede ca ,in cazul desfacerii CIM pe durata determinata din motive imputabile angajatujlui cf art.61 lit.d-pregatire profesionala_anterior ... (vezi toată discuția)