avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Încălcarea proprietății! Bună ziua. Recent ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Încălcarea proprietății! Bună ziua. Recent primăria a avut lucrări de reabilitare a ...

Bună ziua. Recent primăria a avut lucrări de reabilitare a unui drum agricol. Cu această ocazie fara a ne cere acordul a intrat abuziv pe terenul nostru, lărgind drumul cu 3 m pe terenul nostru, care era intabulat. Am incercat sa oprim lucrările dar suntem refuzați , nu mi se prezintă nici un document și lucrările continua, urmând să se pună asfalt. Ce putem face? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Teren intabulat, cerinta primarie donatie teren conform puz dd_pal dd_pal Buna seara, Pentru intabularea in cadastru este nevoie de PV vecinatate, Primaria, ce este la granita propietatii prin drum, nu semneaza acest PV decat cu ... (vezi toată discuția)
Terenul sotiei bunicului fara succesiune - notificat pentru a ... erriss erriss Terenul sotiei bunicului fara succesiune - notificat pentru a fi luat de primarie - Tatal meu, sora lui si sotia bunicului (a2a) au facut acte de reconstituire ... (vezi toată discuția)
Cedare către primărie teren care este drum de servitute. pot condiționa cedarea de executarea lucrărilor de canalizare și asfaltare? CeciliaW CeciliaW Buna ziua ! Am in proprietate un teren ( la strada - drum de servitute ) pe care doresc sa-l cedez primariei din localitate . Primaria mi-a spus ca daca cedez ... (vezi toată discuția)