Câte detectoare de gaz sunt OBLIGAT sa am in apartament(2camere), in conditiile in care NU am centrală pe gaz de apartament si nici contoar de gaz independent? Am deja un detector de gaz + electrovalvă montată in urmă cu ceva ani care nu a detectat nimic niciodată, pe motiv ca nu am probleme cu instalația, deci nu vad rostul unui al doilea detector, inlocuit, pe motiv ca ar fi iesit din garanția dată de producător.
Vecinilor mei, li s.au adus la ușă aceste detectoare ambalate in cutie, unii nu le.au montat, alții l3.au scos din priza pe cele vechi si le folosesc pe cele noi?!!!
Achizițiile intr.o asociație de locatari, cum se fac, cu aprobatea cui, se poate achizitiona detectoare sau serviciile unei firme, fără înștiințarea locatarilor, a unui vot, a unor semnături? Valoarea de plată a unui senzor, cum se calculează in chitanța emisa de administratie, la grămadă sau defalcată, gen "plată intreținere + senzor gaz"? Administratorul cere lunar 10Lei fond de reparatii, dar cere si Fond de rulment, Care anume se înapoiază la vinderea apartamentului?
Cineva spunea de o lege, 63 parcă, unde aș găsi toate aceste regului sau ma înșel?!
Mulțumesc frumos!
La cite detalii necesare ati dat si la cit de civilizat dialogati, spuneti mersi ca v-am dat si cartea de bucate.
Daca nu va dadeam temeiul legal, ati fi zis ca de unde stiu acele lucruri.
Asa ca acum aveti toate documentatia, daca sunteti un bun bucatar, va veti descurca.