Bună ziua.
Pe data de 3 decembrie am făcut un accident din care au rezultat doar pagube materiale, eu fiind păgubit. Am depus dosar online la City Insurance, iar după 2 săptămâni am primit oferta de despăgubire.
Mașina mea e un Opel astra g, 2004, cu 250000 de km. Mașina am cumpărat o cu probleme la motor, la un preț mai mic, valoarea din contractul de vanzare cumparare a fost de 2500 de lei.
Oferta de despăgubire a luat ca și valoare de piață, valoarea din contractul de vanzare cumparare, anume 2500 de lei și mi a fost oferita dauna totala, 1130 de lei. + epava. Am cautat pe internet mașini cu același specificații tehnice și cel mai mic preț e de 6000 de lei.
Așa se procedează de obicei, sau e doar o practica a asiguratorilor să plătească mai puțin?
Eu ma simt nedreptățit și as vrea să știu care e procedura in cazul in care doresc o reevaluare.
Va mulțumesc.
Dauna totala
Ioan Ciobanu
[b]Interventie moderator[/b]
@sebany
Va rog sa nu postati probleme ce nu au legatura cu subiectul initial chiar daca sunt asemanatoare. Deschideti un ... (vezi toată discuția)
Dauna prea mica
Anonim0123
Buna ziua! Am si eu o nelamurire! Eu parte vatamata, asigurare la city insurance, am o masina opel astra g 2003 stare ireprosabila, dauna totala 6300 lei, nu ... (vezi toată discuția)