avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, poate un intervenient fortat intr-un ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, poate un intervenient fortat intr-un litigiu cu obiect ...

Buna ziua,
poate un intervenient fortat intr-un litigiu cu obiect pretentii c/val dauna auto să revina asupra declaratiilor sale initiale privind vinovatia intr-un eveniment rutier? Bref, un sofer 1 a ”taiat fata” sofer2, acesta nu a mai avut posibilitate de evitare si a lovit spatele auto 1, avariindu-si si propriul auto mai mult pe partea dreapta, ca rezultat al incercarii de evitare. Sub imperiul emotiilor sofer2 incheiat intelegere amiabila declarandu-se vinovat de producerea evenimentului . In prezent trebuie sa se apere si nu stie ce repercursiuni pot apărea in urma incheierii amiabilei. E posibil sa fie exonerat de plata daunelor daca instanta gaseste ca de fapt vinovatul este sofer 1?

Alte discuții în legătură

Accident cu auto stationat pe dn dragos-b dragos-b Salutare, Luni am avut parte de o fericire: circuland agale pe DN22 (Tulcea-Constanta) m-am proptit in fundul unui alt participant la trafic oprit pe ... (vezi toată discuția)
Accident rutier loredana b loredana b Bună ziua! În ianuarie anul acesta am avut un accident cu maşina personală în timp ce mergeam la lucru. Maşina a derapat din cauza condiţiilor de ... (vezi toată discuția)
Amanarea platii dosarului de dauna catre pagubitul x, pana la solutionarea dosarului in instanta intentat de pagubitul y- Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Supun expertizei dumneavoastra urmatoarea speta. In urma cu cateva luni, un autoturism apartinand lui X (pagubitul nr.1), a fost avariat, alaturi ... (vezi toată discuția)