avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, am avut un accident în București anul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, am avut un accident în București anul trecut în ...

Bună seara, am avut un accident în București anul trecut în care mi sa furat geanta cu permisul. Am declarat furtul, as fi putut conduce cu dovada dar nu am scos. Între timp dosarul cu accidentul sa clasat, aștept soluția. Între timp am plecat în Belgia. Întrebarea este dacă pot conduce cu o copie de permis pana o sa am soluția sa pot solicita duplicatul și în al doilea rând as vrea sa știu dacă pot solicita duplicat la ambasada din Belgia. Va mulțumesc!!
Cel mai recent răspuns: Larisa8 , utilizator 00:35, 24 Decembrie 2020
Important!!!!

Larisa8 a scris:

Bună seara, am avut un accident în București anul trecut în care mi sa furat geanta cu permisul. Am declarat furtul, as fi putut conduce cu dovada dar nu am scos. Între timp dosarul cu accidentul sa clasat, aștept soluția. Între timp am plecat în Belgia. Întrebarea este dacă pot conduce cu o copie de permis pana o sa am soluția sa pot solicita duplicatul și în al doilea rând as vrea sa știu dacă pot solicita duplicat la ambasada din Belgia. Va mulțumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte "pierdute" Instantlife Instantlife Spun "pierdute" deoarece arareori se pierde un portofel intr-o multime... Asadar lipsesc toate celea: permis de conducere, certificatul de inmatriculale al ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume permis auto ContSters367342 ContSters367342 As vrea sa îmi schimb si eu permisul pe numele după căsătorie, aveti idee ce acte am nevoie si mai important e vreo problema daca numele l-am schimbat acum ... (vezi toată discuția)
Numere false scuter andreimarin2020 andreimarin2020 Buna ziua in data de 04.06.2019 am fost la o cunostinta , in curtea acestuia se afla un scuter , am intrebat baiatul care avea acest scuter in curte sa imi dea ... (vezi toată discuția)