avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa 2-a de munca la Schela de producție Pecica-Jud. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa 2-a de munca la Schela de producție Pecica-Jud. Arad..

Buna ziua
Am primit raspuns de la arhivele OMV ca schela de producție petrolieră Pecica, Jud. Arad,nu ar avea niciun act normativ ptr. acordarea grupei a 2-a e munca.Cine ma poate lămuri ,de ce la alte Schele de productie- ex. SPP Zemes-Bacău s-a acordat aceasta grupa ? Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 24 Decembrie 2020
nicuberbec01, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 24 Decembrie 2020
Probabil ca , la celelalte schele au fost intocmite documente in acest sens .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesar adeverinta grupa stoian.sorin1955 stoian.sorin1955 Buna ziua. Doresc sa aflu unde se afla arhiva fostelor; - \"Schela Foraj-Extractie Timisoara, jud Timis\" pentru perioada 03.09.1981-01.04.1983 - \"Schela ... (vezi toată discuția)
Arhiva schela de productie petroliera braila moldoveanu56 moldoveanu56 doresc adresa arhivei schela productie petroliera braila.am nevoie de adeverinta pentru pensie (vezi toată discuția)
Grupa a ii de munca nu e recunoscuta la dosar de pensionare dana rod dana rod Buna ziua. Tatal meu tocmai a finalizat dosarul de pensionare si nu i s-a luat in calcul gr a II a de munca pt 20 de ani de vechime ca strungar. in total are ... (vezi toată discuția)