avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... model plangere prealabila pentru art 180-ingrijiri ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

model plangere prealabila pentru art 180-ingrijiri medicale 14-15 zile

va rog ajutati ma cu realizarea unei plangeri prealabile!am fost la politie insa mi s a spus ca trebuie sa o fac eu acasa!!!va implor!!!
Cel mai recent răspuns: angelica2011 , utilizator 10:52, 7 Noiembrie 2011
DOMNULE PRIM-PROCUROR,

Subsemnatul(a) ............., domiciliat(a) in .............., formulez:

PLANGERE PREALABILA DE PUNERE IN MISCARE A
ACTIUNII PENALE

impotriva faptuitorului(oarei) ..............., domiciliat(a) in .............. pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 180 C. pen., comisa la data de .............
De asemenea, cer obligarea respectivului(ei) la plata despagubirilor civile in suma de ....... lei, cat si la cheltuielile judiciare pe care le voi efectua.
In fapt, la data de ........., faptuitorul(oarea) m-a lovit cu ..........., cauzandu-mi leziuni, pentru a caror vindecare am avut nevoie de ....... zile ingrijiri medicale, asa cum rezulta din certificatul medico-legal. Datorita incapacitatii de a munci, am suferit un prejudiciu in suma de .......... lei, reprezentand veniturile pe care le puteam realiza daca nu eram victima agresiunii faptuitorului(oarei).
In drept, fapta constituie infractiunea de vatamare corporala prevazuta de art. 181 C. pen.
Dovada plangerii o fac cu certificatul medico-legal nr. ......... din ......... eliberat de ........... si cu declaratiile martorilor: ...........

Data depunerii
..............
Semnatura,
..........

DOMNULUI PRIM-PROCUROR AL PARCHETULUI DE PE
LANGA JUDECATORIA ................
Judetul ..........................
Ultima modificare: Marți, 29 Decembrie 2009
ContSters47264, utilizator
buna ziua,
iar acest model de plangere trebuie sa il depun la parchet nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala razvypitesti razvypitesti in seara de 02.12.2012 X a fost lovit de Y care se afla in stare de ebrietate. In urma loviturii persoanei X i-au fost rupti 3 dinti. Este tarziu daca maine se ... (vezi toată discuția)
Cerere tip plangere ContSters292831 ContSters292831 Buna ziua am primit si eu o comunicare de la parchetul de pe langa judecatoria sectorului 6 care spune asa: Va comunicam ca prin ordonantei din 27.02.2013a ... (vezi toată discuția)
Agresiune intre minori omamarevoltata omamarevoltata Buna ziua.sunt o mama al carui fiu,de 17 ani,a fost supus unei agresiuni de catre alti colegi de liceu,fapt in urma caruia s-a ales cu o fractura de oase ... (vezi toată discuția)