avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Am găsit un anunț de acordare burse ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Am găsit un anunț de acordare burse elevilor care ...

Bună ziua. Am găsit un anunț de acordare burse elevilor care fac ore on line de la fundația ARD, ce mi se pare anormal este plătirea unei taxe înainte de toate, sa fie o teapa? S-ar putea sa ma lămuriți dvs.? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 05:28, 22 Ianuarie 2021
Din cate am observat pe site-ul Fundatiei la criterii de eligibilitate scrie de plata unor Taxe aplicabile pentru depunerea dosarului.....pana la proba contrara, exista prezumtia de nevinovatie ... adica, sa luam de bun ce se sustine pe site.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu n-aș da niciun leu. Condiționarea unui ajutor de plata unor taxe nu e normală. Apoi, spun că e a doua ediție a programului, dar nu există o listă cu beneficiarii primei ediții.
1. FUNDAȚIA ........ anunţă lansarea ediției a doua a programului de selecţie pentru acordarea unui număr de 25.000 de burse elevilor români care au participat la cursuri online pe parcursul anului școlar 2020 - 2021.

În plus, scrie așa:

În acest program venitul familiei nu este un criteriu de eligibilitate, ceea ce înseamnă că venitul familiei nu o să fie luat în calcul

E absurd.

O mulțime de tab-uri nu au link-uri funcționale, de asemenea, pe lista instituțiilor au pus Președinția, Guvernul și ANAF, În opinia mea, acest lucru e menit doar să inspire încredere celor care vizitează pagina.

Nu spun că e ilegal constituită, ci doar că, în opinia mea, aceste burse sunt doar o promisiune fără suport.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Între timp a aflat și presa că e, de fapt, o înșelătorie.

Un site fraudulos promite burse de 3.600 de lei pe an pentru “elevii români care au participat la școala online”. Condiția e achitarea unei taxe de 98 de lei
Un site fraudulos, pe care apare numele unei așa-zise fundații care nu există, promite burse de 3.600 de lei pe an pentru 25.000 de elevi care au participat la școala online cu condiția achitării unei taxe de 98 de lei. Edupedu.ro semnalează potențialul de fraudă al portalului respectiv. Dacă există persoane care au transferat bani către site-ul respectiv, puteți semnala în comentarii.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem 2 copii care nu mai vin la scoala dar primesc bursa de merit, ... MarianMustata MarianMustata Avem 2 copii care nu mai vin la scoala dar primesc bursa de merit, exista vreo solutie sa nu le mai platim bursele? (vezi toată discuția)
Bursa de performanta elevi negru daniel negru daniel buna ziua asi dori sa stiu si eu cum se acorda bursele de performanta pentru un elev care a participat la o olimpiada de pian si a luat locu 2 ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine online un extras la zi din registrul asociatiilor? balasu balasu Cum pot obtine online un extras la zi din Registrul Asociatiilor si Fundatiilor, referitor la o asociatie pe care o conduc? (vezi toată discuția)