avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Invitatie la Politie.....plangere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Invitatie la Politie.....plangere

Buna ziua,Azi m-a sunat un politist care m-a invitat la o discutie referitor la o plangere depusa pe numele meu.Banuiesc ca este legata de INTENTIA de-a palmui o persoana....care m-a amenintat atunci ...Ai grija ca am martori...Ce trebuie sa fac in relatia cu politistul si trebuie sa ma prezint?
Cel mai recent răspuns: mihai_tun , utilizator 15:48, 28 Iulie 2006
Daca nu va prezentati nu veti sti cu certitudine despe ce este vorba, insa nici politistul nu va putea lua vreo masura impotriva dvs., cel putin din cauza imposibilitatii sale de a dovedi invitatia pe care v-a adresat-o.
Daca va prezentati, veti afla despe ce este vorba. Este important sa cunoasteti ca nu vi se poate lua nici o declaratie decat cu acordul dvs., iar daca problema e mai complicata decat ati anticipat-o dvs., puteti cere stabilirea unei alte zile pentru "discutii", pentru ca un avocat angajat sa va acorde asistenta juridica.
Exista si posibilitatea ca politistul sa va fi invitat in calitatea sa de agent constatator al unei contraventii, cu scopul de a va lua o declaratie, de a intocmi un proces-verbal de sanctionare a contraventului si de a va inmana actul.
Mai retineti si faptul ca politia nu este competenta sa faca acte de cercetare penala pentru fapte de insulta (inca infractiune, pana la data de 11.08.2006), amenintare sau lovire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cearta scolara ContSters195078 ContSters195078 Buna ziua. Stiu ca pare o \"gainarie\" insa as dorii sa stiu care ar fii contraventiile pentru situatia ce o voi prezenta. O colega mi-a adresat in mod ... (vezi toată discuția)
Ajutor beni22 beni22 mergeam pe strada cu prietenul meu, cand la un momendat o masina, in care se aflau 3 baieti a claxonat dupa noi si tipau pe fereastra masinii. Eu cu prietenul ... (vezi toată discuția)
Impotriva plangerii penale pentru amenintare lordsvg lordsvg Buna seara, astazi am primit un telefon de la o sectie de politie din orasul meu in care un domn politist imi spunea sa ma prezint pentru ca cineva a depus ... (vezi toată discuția)