avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Credite bancare si nebancare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Credite bancare si nebancare

Buna seara,
Imi puteti spune si mie unde pot verifica daca sunt facute credite in numele meu,exista aceasta posibilitate?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:59, 28 Decembrie 2020
În numele dvs doar personal puteți face credite la instituții bancare sau IFN-uri.
Dar daca cineva are o copie dupa CI ?
Nu poate face nimic valabil și legal cu copia după buletin. Este infracțiune penală, și face pușcărie. Buletinul trebuie prezentat original și semnătura trebuie să fie a dvs originală..
aplicati on line pt un credit sau card de umparaturi si va zice de la banca daca mai aveti alte datorii :))
dar de ce asa brusc, ideea asta ?
daca v-ar fi venit somatii de plata, ar fi de inteles...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ifn se foloseste de codul de securitate de pe spatele cardului pentru a-si insusi imprumutul restant Catalina_P Catalina_P Buna ziua, In urma cu mai mult de 1 an, am facut un imprumut rapid on-line, avand nevoie urgenta de bani. Nu am reusit sa il achit la timp si, fiind dobanda ... (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul, in numele meu Naomi94 Naomi94 Buna ziua! In urma unui anunt de pe olx cu o masina de vanzare in leasing, am trimis pe whatsapp poza cu buletinul pentru a face un calcul de leasing. Nu am ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate: un coleg a făcut mai multe credite pe numele meu la ifn-uri doar cu o copie de buletin. am făcut plângere penală, dar deja sunt executat silit. ce pot face? Ovidiubistrita Ovidiubistrita În speranța că îmi veți răspunde va scriu și eu problema mea. In 2017 fara să știu un coleg de munca cu o copie de a mea de buletin a reușit să ... (vezi toată discuția)