avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxe speciale pentru un SRL cu CAEN 0812 extractia ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe speciale pentru un SRL cu CAEN 0812 extractia pietrisului

Care sunt taxele speciale pentru un SRL cu CAEN 0812 Extractia pietrisului si nisipului; extractia argilei si caolinului? Din cate am inteles in afara de taxele de la anaf "750 Taxa pe activitatea de prospectiuni, explorare,exploatare a resurselor minerale" si "755 Redevente miniere" a mai aparut recent o taxa noua care trebuie introdusa in vectorul de la anaf. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 30 Decembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozitul pe veniturile din activitatile din exploatare a resurselor naturale dorinahd dorinahd Buna ziua tuturor.Am o nelamurire privind ,,impozitul pe veniturile din expl.a resurselor naturale\\"valabil de la 01.02.2013.La art.2 alin.2 spune ... (vezi toată discuția)
Impozit resurse naturale ralub ralub Firma de prelucrare de marmura, cumpara bloc de marmura si il transforma in cruci( bucati pt cruci). Trebuie platit impozitul de 0,5%? am inteles ca ar fi un ... (vezi toată discuția)
Inscriere in cartea funciara gabi1974 gabi1974 Achitarea integrala a unei redevente in baza unui contract de concesiune se poate inscrie in cartea funciara? care este temeiul legal? [Editat - va rog nu mai ... (vezi toată discuția)