avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... fisa postului se poate inmana unui consilier local ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

fisa postului se poate inmana unui consilier local fara consamtamantul ...

fisa postului se poate inmana unui consilier local fara consamtamantul meu si fara o Hcl ,de catre secretarul primariei
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 30 Decembrie 2020
Nu se pot elibera fotocopii din dosarul de personal fara consimtamantul dvs.
in acest caz ce este de facut pentru ca am semnat contractul privind confidentialitatea datelor personale iar secretarul primariei a dat toate fisele posturilor din primarie unui consilier fara consimtamantul nostru
Puteti sesiza ANSPDCP - Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
[ link extern ]
chiar daca secretarul primariei a refuzat sa semneze contractul privind confidentialitatea datelor cu caracter personal iar noi ceilaltii am semnat toti , se poate sesiza ANSPDCP ?
Nu are nicio legatura sesizarea dvs cu ceea ce a facut sau nu secretarul in privinta contractului privind confidentialitatea datelor cu caracter personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am și eu un contract la 1 amanet din oraș iar 1 ... Opre10 Opre10 Bună ziua. Am și eu un contract la 1 amanet din oraș iar 1 cunoștință a făcut rost de acest contract fără consimțământul meu de la un angajat. Nu ... (vezi toată discuția)
Legea drepturilor pacientului ttnkmn ttnkmn Buna ziua! Sunt medic de familie si, ca urmare a unor controale operative desfasurate de sistemul de asigurari de sanatate, am fost chemat la Corpul de ... (vezi toată discuția)
Confidentialitate nota explicativa marinu30 marinu30 Buna ziua, Mi-a fost ceruta nota explicativa de departamentul juridic la firma unde lucrez si acea nota explicativa a inceput sa circule pe mail-ul firmei ... (vezi toată discuția)