avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Am și eu un contract la 1 amanet din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Am și eu un contract la 1 amanet din oraș iar 1 ...

Bună ziua. Am și eu un contract la 1 amanet din oraș iar 1 cunoștință a făcut rost de acest contract fără consimțământul meu de la un angajat. Nu exista protecția datelor cu caracter personal???. Ce pot face în aceasta situație. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 8 Decembrie 2020
Puteti sesiza ANSPDCP - Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului se poate inmana unui consilier local fara consamtamantul ... seyyku seyyku fisa postului se poate inmana unui consilier local fara consamtamantul meu si fara o Hcl ,de catre secretarul primariei (vezi toată discuția)
Angajatorul poate supraveghea video angajatii? simina_28 simina_28 Buna. Este legal ca un angajator sa monteze camerevideo in hala de productie pentru a supraveghea angajatii? Multumesc. (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu o întrebare am un contract la o agenție ... Opre10 Opre10 Bună ziua. Am și eu o întrebare am un contract la o agenție de amanet din oraș și 1 cunoștință a reușit sa extragă fără consimțământul meu 1 ... (vezi toată discuția)