avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Parintii mei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Parintii mei locuiesc intr-o ...

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie:

Parintii mei locuiesc intr-o casa din anul '90-'91. In tot acest timp nu s-au facut actele pe acea locuinta deoarece mostenitorul, bunica mamei a murit, iar in '94 cand s-a emis titlul de proprietate s-au trecut mai multi mostenitori. In prezent e greu de efectuat o succesiune, dat fiind faptul ca si din acei mostenitori au mai murit.
Se pare ca ar mai fi o varianta de a intra in posestie pe baza uzucapiunei. Ma puteti indruma cu pasii care trebuie urmati?
Mentionez ca impozitul la primarie a fost platit pe numele unuia dintre parinti in tot acest timp, nu pe numele persoanei decedate si trecuta in act.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:58, 1 Ianuarie 2021
Incercati sa cautati un avocat foarte bun pentru uzucapiune.
Este mult.de gandit la cazul dvs.
Este bine sa plătiți avocatul pentru studiu de caz ca sa nu va deschidă procesul aiurea.

Daca incercati singur nu cred ca veți reuși nimic si va poate costa taxa de timbru destul de mult ceea ce ar însemna să pierdeti niste bani total aiurea fara sa aveti sanse sa va descurcați.
Daca am zis ca va trebuie avocat foarte bun inseamna ca este un proces cu mult mai complicat decât pare.
La.divort mai merge cum ati vreandar la uzucapiune nu merge asa.

Daca nu aveti bani nu va grăbiți.
Ultima modificare: Joi, 31 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va trebui să faceți succesiunea cu moștenitorii care există,este mult mai simplu .Chiar daca nu o sa puteti la notariat o realizati prin instanța.din punctul.meu de vedere nu este o soluție uzucapiunea în cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am urmatoarea situatie: parintii mei locuiesc intr-o ... Yuly17 Yuly17 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Parintii mei locuiesc intr-o casa din anul \'90-\'91. In tot acest timp nu s-au facut actele pe acea locuinta deoarece ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea! mishumishu mishumishu Uzucapiunea! Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa lamuresc urmatorul aspect: Daca un teren/curte cu o casa, plus o gradina sunt administrate de o persoana ... (vezi toată discuția)
Succesiune bitbad2006 bitbad2006 Suntem trei surori si vrem sa deschidem succesiunea in urma decesului mamei.Am observat ca in certificatele noastre de nastere este o greseala la numele mamei ... (vezi toată discuția)