avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc la bloc la ultimul etaj acoperit cu sarpanta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc la bloc la ultimul etaj acoperit cu sarpanta .Am izolat ...

Locuiesc la bloc la ultimul etaj acoperit cu sarpanta .Am izolat planseul pentru eficientizarea termica a locuintei cu vata bazaltica pe toata suprafata locuibila.Sa ajuns la o neintelegere cu vecinul de la parter de pe acelasi rand depozitand materiale ingradindu-mi dreptul de eficientizare termica a locuintei Ce este de facut si cine are dreptate?
Ultima modificare: Joi, 31 Decembrie 2020
sory1967, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:15, 1 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dumnezeu imparte dreptatea si stie cine are sau nu dreptate, nu noi.
Podul ala este prevazut in acte cu spatii de depozitare? Sau nu?
Banuiala mea este ca nu. Atunci, vecinul sa isi ia gunoaiele de acolo.
Daca nu va intelegeti amiabil, o puteti face in procedura contencioasa in instanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform dispozitii ISU este total interzis depozitarea in partea comuna de imobil de locuit in comun de bunuri personale cu risc
Solicitati oficial reprezentantului legal al asociatiei de proprietari sa dispuna masurile necesae astfel incat proprietarul bunurilor depozitate sa dezafecteze partea comuna de imobil de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare izolatie termica bloc orsolya orsolya Buna ziua, As avea o intrebare legata de izolatia termica a blocului. Locuind la parter ne-am izolat apartamentul cu destul de mult timp in urma, inca de ... (vezi toată discuția)
Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune la reparatii Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua, doresc sa va intreb: cine trebuie sa suporte cheltuiala pt reparatia acoperisului fisurat, cel care sta la ultimul etaj si caruia i se infiltreaza ... (vezi toată discuția)