avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara si An Nou Fericit la toata lumea. Sfaturile ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara si An Nou Fericit la toata lumea. Sfaturile dumneavoastra ...

Buna seara si An Nou Fericit la toata lumea.
Sfaturile dumneavoastra legale mereu mi-au fost de folos de aceea va rog din nou sa ma sfatuiti
Avem vreo sansa sa obtinem Titlu de Proprietate pe o pasune ce inainte de colectivizare facea parte dintr-un Composesorat?
Primaria zice ca nu , ca nimeni din sat nu si -a putut-o obtine si ca , sa mergem sa facem cerere sa ne-o scoata de la impozit ca nu e a noastra si ca niciodata nu a fost a bunicilor ca ei si ceilalti oameni din sat doar o foloseau.
Noi stim ca era a bunicilor , care s-au sacrificat sa o poata cumpara si oamenii din sat stiu asta pentru ca majoritatea sunt in aceeasi situatie .
Acum este folosita de cineva care are oi multe iar satenii si au vandut vacile ca nu au unde le pasuna.
Ce sa fac??
Multumesc din suflet

Alte discuții în legătură

Bătrâni excluși din composesorat. vă rog ajutați-ne, la cine să mai apelăm? adelutzacj adelutzacj Buna ziua, va scriu in numele mai multor batrani dintr-un sat din Jud Cluj.Aici suntem o comunitate mica si 99 % sunt oameni foarte batrani.Satul detine un ... (vezi toată discuția)
Problema islaz comunal plopadrian plopadrian Problema este urmatoare: In satul Gorban, comuna cu acelasi nume exista ca in orice sat, sesul comunal(islazul) unde pasc animalele satenilor. Problema este ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)