avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va salut va deranjez cu o întrebare am avut permis de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va salut va deranjez cu o întrebare am avut permis de conducere ...

Va salut va deranjez cu o întrebare am avut permis de conducere obținut in Italia acum vreo 2 ani mi-a fist reținut din cauza alcoolului la volan in România mam judecat mi-au dat 8 luni suspendare și 3 ani sub control judiciar întrebarea mea este daca merg in Italia mai am șanse sa mi-l dea ? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Permis retinut petre1988 petre1988 Buna seara.acum 2 luni am avut un proces pentru alcool la volan. S-a terminat in felul urmator: 10 luni cu suspendare si 2 ani cu urmărire si pe perioada ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului AlexandruM90 AlexandruM90 Va salut cu respect! Acum cateva zile am fost oprit in trafic pentru control de rutina, si greseala mea, a fost sa conduc pe drumul public dupa ce am consumat ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, refuz prezentare iml claudiuremus claudiuremus pe data de 26-05-2014 am fost testat cu aparatul si am avut 0.51 in aerul expirat dar am refuzat sa ma duc la IML nu am mai avut in 25 de ani nici o abatere ... (vezi toată discuția)