avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Politist fara masca mi-a intrat in casa. Nici dupa ce ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Politist fara masca mi-a intrat in casa. Nici dupa ce am inceput ...

Politist fara masca mi-a intrat in casa. Nici dupa ce am inceput sa il filmez nu a pus-o... Care sunt demersurile legale pentru solutionatea acestei probleme si evitarea posibilitatii de musamalizare? Se vede clar pe filmare ca acesta nu poarta masca, mai apoi devine recalcitrant si imi smulge telefonul din mana. Tin sa mentionez ca politia a fost chemata din cauza unui scandal in familie, mama mea avand probleme cu alcoolul. Totusi se vede clar pe filmare cum aceasta este speriata si depasita de situatie.
Cel mai recent răspuns: Andrei900 , utilizator 03:39, 4 Ianuarie 2021
Am uitat sa mentionez ca dupa ce mi-a smuls telefonul din mana mi-a pus catusele, m-a scos afara, mi-a scos catusele in timp ce imi spunea ca el ii baiat si ca nu le-o strans tare, rugandu-ma sa sterg filmarea. Nu ma fac vinovat de naivitate precum cei din reclama la serialu acela pe hbo deci filmarea e la mine. Si dupa, am intrat cu ei in masina (culmea, fara catuse) si m-au lasat langa sectia de politie. Serios acuma... Wtf? Nimic nu o avut sens dpdv legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am intrat intr-un conflict cu un individ si mi-a smuls telefonul adrian_adrian18 adrian_adrian18 Am intrat intr-un conflict cu un individ la magazin. La iesirea din magazin, individul a devenit violent. Am inceput sa-l filmez si mi-a smuls telefonul din ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau furt!!!(talharie?) streamer2014 streamer2014 Domnilor /Doamnelor se da urmatoarea situatia(reala): 3 persoane de etnie rroma vin in repetate randuri la domiciliul a doi batrani (situat intr-un sat din ... (vezi toată discuția)
Micsorare pedeapsa retinere permis 60 zile + amenda pentru depasire pe linie continua dan2001 dan2001 Buna ziua!. Pe scurt patania mea...am depasit un microbuz care semnaliza dreapta, am intrat in depasire pe linie continua, dupa care microbuzul a ... (vezi toată discuția)