avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt presedinta unei asociatii de proprietari , am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt presedinta unei asociatii de proprietari , am rugamintea ...

Sunt presedinta unei asociatii de proprietari , am rugamintea sa ma informati cui deschid o actiune judecatoreasca daca proprietarul a decedat si a lasat o datorie de 13.000 lei.Are 3 mostenitori, insa nu dezbat succesiunea pe motiv ca nu au bani. Unul din mostenitori este bolnav( are o problema psihica) este in libertare, ba chiar locuieste in apartamentul mamei decadate, fara forme legale si indatoreaza asociatia in continuare.Va rog sa ma ajutati .Mentionez ca nu cunosc adresele de domiciliu ale mostenitorilor. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:14, 4 Ianuarie 2021
Sfatul meu este sa apelati la un avocat.
Formulati actiune in instanta in care precizati proprietarul decedat si solicitati instantei sa dispuna citarea mostenitorilor
Instanta de judecta urmeaza sa solicite oficial la serviciul de evidenta populatiei domiciliul mostenitorilor si ulterior sa dispuna procedura legala de citare a acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem in bloc o persoana care refuza sa plateasca intretinerea ... DEBRA DEBRA Avem in bloc o persoana care refuza sa plateasca intretinerea si fondul de reparatii datorate asociatiei de proprietari invocand faptul ca nu avem cum sa o ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune-mostenitori cu adresa necunoscuta ContSters252083 ContSters252083 Pe titlul de proprietate sunt 4 mostenitori. Doi au decedat si mostenitorii lor refuza sa-si faca succesiunea si nu stim adresele lor pentru ai cita la proces. ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune yuly_amy yuly_amy buna ziua ma poate ajuta si pe mine cineva cu citeva sfaturi cum ar trebuii sa procedez -am fost 3 fratii -pariintii nostri au decedat -2 dintre fratii ... (vezi toată discuția)