avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! În noaptea de 7/8 noiembrie am fost oprit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! În noaptea de 7/8 noiembrie am fost oprit în trafic. ...

Buna ziua! În noaptea de 7/8 noiembrie am fost oprit în trafic. Alcoolemie de 0,06 (fara sa consum alcool de doua luni). Am fost sa mi se recolteze sânge. În data de 11 noiembrie am PLATIT analizele la sânge. Nici pana azi 04 ianuarie nu am niciun fel de răspuns. Menționez ca AM SEMNAT procesul verbal dar NU AM PRIMIT UN EXEMPLAR. Ce pot face acum când vad ca în tara asta lucrurile nu se rezolva de la sine și un rezultat la sânge, fie el și plătit, durează mai mult de doua luni?
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Contraventie pentru consum de alcool primex primex Fiind aflat parcat noaptea (masina scoasa de pe carosabil, motorul oprit si cheia scoasa din contact) am fost interpelat de un agent de politie rutiera care ... (vezi toată discuția)
Permis retinut alcool jdefootz jdefootz Am fost testat cu aparatul etilotest care a a indicat 0.16 mg/l, deoarece băusem doar un shot de tequila, am solicitat recoltarea probelor biologice, iar ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat condus sub influenta psihoactive? alexandru13cozzmin alexandru13cozzmin Permis suspendat condus sub influenta psihoactive? Am dat probe de sange Am inteles ca daca imi platesc analizele ajung in termen de 30/45 zile! Am sanse sa ... (vezi toată discuția)