avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Bun de plata pe factura
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Bun de plata pe factura

Atunci cand ordonatorul de credite pune Bun de plata pe factura, are si obligatia de a trece si data cand face acest lucru ?
Daca da, unde e specificat acest lucru ?
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 18:59, 26 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OMFP 1792/2002 actualizat. "Bun de plata" are data si semnatura ordonatorului de credite sau a persoanei desemnate sa aprobe efectuarea prestatiei, achizitia. Data si semnatura arata cand s-a facut constatarea, iar Ordonantarea de plata nu poate fi facuta inainte de aceasta data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

viza bun de plata violeta Marian violeta Marian Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care efectueaza control financiar preventiv poate pune si viza BUN DE PLATA, pe facturi. Mentionez ca lucrez ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura pe op (ordinul 1792/2002) ANDREI_oni ANDREI_oni A doua semnatura pe ordinul de plata catre Trezorerie, poate fi a persoanei desemnate sa realizeze controlul financiar preventiv, in cadrul unei institutii ... (vezi toată discuția)
Viza " bun de plata" dorina2015 dorina2015 Buna ziua.Lucrez intr-o institutie publica, in cadrul compartimentului Financiar Contabilitate.Doamna care era cu viza de CFP, a plecat si s-a angajat o alta ... (vezi toată discuția)