avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Drept de semnatura pe OP (Ordinul 1792/2002)
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Drept de semnatura pe OP (Ordinul 1792/2002)

A doua semnatura pe ordinul de plata catre Trezorerie, poate fi a persoanei desemnate sa realizeze controlul financiar preventiv, in cadrul unei institutii publice, (cu autofinatare)?( Ma refer la OMFP 1792/2002 pt aprobarea Normelor metodologice privind angajarea, lichidarea, ordonantarea si plata cheltuielilor institutiilor publice)
Cel mai recent răspuns: ANDREI_oni , utilizator 15:21, 13 Aprilie 2014
A doua semnatura pe OP trebuie sa fie obligatoriu a contabilului institutiei, indiferent daca acesta are si CFP-ul sau nu.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

viza bun de plata violeta Marian violeta Marian Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care efectueaza control financiar preventiv poate pune si viza BUN DE PLATA, pe facturi. Mentionez ca lucrez ... (vezi toată discuția)
Concomitent contabil si gestionar/ marianabarbu marianabarbu In prezent sunt contabil la o unitate de stat.Fiind in imposibilitatea de a face angajari , unitatea imi poate da gestiune , dat fiind faptul ca gestionaru ... (vezi toată discuția)
Intrebari referitoare la aplicarea omfp 1792/2002 ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua, lucrez in cadrul unei institutii publice cu autofinantare si va rog frumos sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1)Daca ordonatorul de ... (vezi toată discuția)