avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... protectia copilului nu face nimic!!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

protectia copilului nu face nimic!!!!!!!!!!!!

X-(platesc 25% pensie intretinere dar fetita mea nu a mers in anul pregatitor la gradinita desi acum a implinit 7 ani.Mama ei nu inscris-o la scoala pana acum si nu cred ca are de gand sa o inscrie!!!Autoritatea tutelara nu face nimic...Cum pot face ca fetitei mele sa-i fie respectat dreptul la educatie?Cum pot face ca fetita mea sa beneficieze de banii(nu putini) pe care mama ei ii primeste lunar,pt. ca m-am saturat sa cotizez extra-pensie("doamna traieste din acesti bani impreuna cu "domnul" vietii ei pt. care a plecat de acasa???!!!!!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:56, 28 Ianuarie 2008
Puteti face o actiune prin care sa solicitati ca fetita sa va fie incredintata dvs. deoarece mama nu se ocupa de ea, si atunci fosta sotie va plati pensia.
protectia copilului!? :)) sa fim seriosi! Ati vazut vreunii care sa-si miste fundul daca n-au o camera de luat vederi pe el de la vreo televiziune mai acatarii?

Solicitati reincredintarea!
daca ati trimis in scris situatia la Autoritatea Tutelara, solicitandu-le sprijinul caci solutia mamei vi se pare ca incalca drepturile copilului, nu ati primit raspuns in 30 de zile, atunci va adresati instantei sa rezolve aceasta situatie si instanta poate decide ca acel copil sa mearga la scoala etc.

Daca nu vreti asa, incercati reincredintarea pe acest motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu minor lilinimerinco lilinimerinco Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in situatia urmatoare: Fratele meu a avut o relatie de concubinaj in urma cu sapte ani cu o femeie din zona ... (vezi toată discuția)
Custodie minor CostyM CostyM barbat 37 ani . am o fetita de 4,7 ani trecuta pe numele meu dintr-o relatie din afara casatoriei. am locuinta proprietate personala, am loc de munca stabil si ... (vezi toată discuția)
Conflict utilizare pensie alimentara lscr lscr buna ziua, am urmatoarea situatie: am fost obligat la plata unei pensii alimentare de o anumita suma. am platit in fiecare luna dublu. fosta sotie in acest ... (vezi toată discuția)