avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am cumparat un apartament care nu are ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am cumparat un apartament care nu are apometru pentru ...

Buna ziua! Am cumparat un apartament care nu are apometru pentru contorizarea apei pe care o consum. As dori un model de cerere pe care sa o duc la asociatie pt a mi se permite sa montez apometrul. Asociatia mi-a spus ca nu are sigilii pentru apometre. Ce pot sa fac ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:11, 10 Ianuarie 2021
Multumesc!

vali m a scris:

Intrebati de la ce firma au ceilalti apometrele si sunati-i sa va puna si dvs la fel.

Discutați cu Președintele ca sa aflati firma care a montat apometrelor ca sa va monteze același model. Sigilatea o efectuează firma nu asociatia.
Daca restul de colocatari au apometre montate puteti pune si d-tra adica un instalator dupa care chemati sa sigileze de la metrologie .
BRML nu se ocupa de sigilarea apometrelor din locuinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La instalarea centralei termice in apartamentul din bloc este ... gambette gambette La instalarea centralei termice in apartamentul din bloc este obligatorie montarea unui apometru pe racordul de alimentare cu apa rece de la reteaua comuna? (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt administrator de bloc si ma confrunt cu urmatoarea problema ... DINONINO DINONINO Buna ziua, sunt adm. de bloc si ma confrunt cu urmatoarea problema ; in ap. s au montat apometre cu citire radio, dar un proprietar a refuzat montare lor ( a ... (vezi toată discuția)
Poți să iți pui doar tu apometre? un bloc cu 10 etaje nu are ... Aura Maria Aura Maria Poți să iți pui doar tu apometre? Un bloc cu 10 etaje nu are apometre deoarece proprietarii nu doresc, fiind cate 1 sau 2 in apartament se preferă ... (vezi toată discuția)