avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Sotia mea este director de scoala.La un an ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Sotia mea este director de scoala.La un an dupa ce ...

Buna ziua,
Sotia mea este director de scoala.La un an dupa ce a castigat concursul a nascut intrand in concediu crestere copil. Intrebarea este daca mandatul de director se prelungeste cu perioada in carre a fost in concediu crestere copil.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Flo7429 , utilizator 12:21, 5 Ianuarie 2021
A fost numita pe perioada determinata?
A fost numita , in urma concursului, "pe o perioada de 4 ani, incepand cu data emiterii deciziei de numire in functie"
A fost numita , in urma concursului, "pe o perioada de 4 ani, incepand cu data emiterii deciziei de numire in functie"

Cornel Vasile a scris:

A fost numita pe perioada determinata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numire director liceu enrike enrike Am susţinut concursul pentru ocuparea unui post de director la liceu într-un judeţ pilot în sesiunea octombire – noiembrie 2008, fiind ... (vezi toată discuția)
Directorul a uitat sa imi suspende cim pe perioada determinata ana1982 ana1982 Lucrand in invatamant ca suplinitoare, am avut cim pe perioada determinata( 1 sept -31 aug). Am ramas insarcinata si am nascut la sfarsit de septembrie ... (vezi toată discuția)
Decizie legala? Mihai Pop Mihai Pop Tinand cont de prevederile art.27 alin.1 lit c din OMEdC nr.3142/2006 conform carora ,,numirea in functia de director/director adjunct a persoanei ... (vezi toată discuția)