avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.As dori sa stiu daca pentru Telemunca se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.As dori sa stiu daca pentru Telemunca se intocmesc ...

Buna ziua.As dori sa stiu daca pentru Telemunca se intocmesc acte ad, si daca se opereaza in revisal si in cate zile pot transmite in revisal actul ad.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 5 Ianuarie 2021
Pe durata stării de alertă angajatorii dispun, prin decizie, munca în regim de telemuncă, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.
detalii - pag. 4
[ link extern ]

Transmiterea în REVISAL se va efectua în conformitate cu prevederile H.G. nr.905/2017 privind registrul general de evidenta a salariaților - cel mai tarziu in ziua anterioara producerii modificarii.
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2500 lei/telesalariat/stare urgenta am depus dosarul pe 01.04.2020 ... Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu 2500 lei/telesalariat/stare urgenta Am depus dosarul pe 01.04.2020 cu producer efecte din 01.04.2020 (asadar cu o zi mai tarziu fata de prevederile HG ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie in cadrul aceleasi societati crististi crististi Daca se schimba functia in cadrul aceleasi societati ce acte trebuiesc intocmite si cum se opereaza in revisal schimbarea? (vezi toată discuția)
Act aditional Laszlo Ecaterina Laszlo Ecaterina in cate zile se poate transmite in revisal actul ad. de prelungire a contractului individual de munca pe durata determinata. Multumesc (vezi toată discuția)