avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se calculeaza majorarea salariului de baza?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se calculeaza majorarea salariului de baza?

Buna ziua ! Cum se calculeaza majorarea salariului de baza cu 75% pe.perioada 7-22 dec, Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Legea 330 2009 si acordare spor periculozitate 50-100%din salariul de baza erin dan erin dan Am o horarare judecatoreasca irevocabila prin care beneficiez de un spor de 75% din salariul de baza la zi ,din 22 oct 2009. Odata cu aplicarea legii 330 2009, ... (vezi toată discuția)
Concediul medical in timpul somajului viorica p viorica p Buna ziua! Sunt in somaj din 19 dec.2008 si am fost in concediu medical in perioada 22 oct.-20 dec.2009.Intrebarea mea este cum se face calculul ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de risc maternal Agripin Agripin Ma puteți ajuta va rog cu calculul unui concediu de risc maternal ? Salariul brut pe luna octombrie a fost 2200, iar din noiembrie a fost 2520. Mulțumesc (vezi toată discuția)