avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea 330 2009 si acordare spor periculozitate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea 330 2009 si acordare spor periculozitate 50-100%din salariul de baza

Am o horarare judecatoreasca irevocabila prin care beneficiez de un spor de 75% din salariul de baza la zi ,din 22 oct 2009. Odata cu aplicarea legii 330 2009, baza de salarizare a crescut ,dar eu am primit doar o suma fixa in cuantumul lunii dec. 2009, conform art30 din lege ,care este evident sub 75% DIN SALARIUL DE BAZA ,LA ZI [,asa cu prevede decizia judecatoreasca]
intrebare:Legea 330 2009 si oug 1 -2010, poate sa-mi modifice procentul de 75% din salariul actual de baza ,dandu;mi "cuantum..."sau angajarorul este obiligat sa aplice sentinta asa cum este scrisa 75% DIN SALARIUL DE BAZA, LA ZI?
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 08:59, 23 Februarie 2010
Legea nr.330/2009 si OUG nr.1/2010 nu modifica procentele sporurilor . Trebuie sa execute hotararea judecatoreasca . Cred ca gresit vi s-a acordat o suma compensatorie pentru a nu se depasi venitul lunii decembrie , sporurile se calculeaza la salariul de baza al lunii decembrie dar in procentele stabilite de reglementarile legale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume compensatorii cu caracter tranzitoriu pt. f.p. promovati in grad IORDANA IORDANA In luna dec.2009 angajatii unei institutii publice locale au beneficiat la salariul de baza de spor vechime, spor fidelitate si spor dispozitiv. Incepand cu 01 ... (vezi toată discuția)
Legea 330 George R George R In luna dec 2009, eram incadrat ca referent specialitate debutant (600 ron). Pe langa sporul de vechimea de 10%, mai beneficiam, conform contractului colectiv ... (vezi toată discuția)
Salarizarea lukyluke2008 lukyluke2008 vcreau si eu sa stiu care lege se aplica la stabilirea salariului intr-o primarie comunala (vezi toată discuția)