Am o horarare judecatoreasca irevocabila prin care beneficiez de un spor de 75% din salariul de baza la zi ,din 22 oct 2009. Odata cu aplicarea legii 330 2009, baza de salarizare a crescut ,dar eu am primit doar o suma fixa in cuantumul lunii dec. 2009, conform art30 din lege ,care este evident sub 75% DIN SALARIUL DE BAZA ,LA ZI [,asa cu prevede decizia judecatoreasca]
intrebare:Legea 330 2009 si oug 1 -2010, poate sa-mi modifice procentul de 75% din salariul actual de baza ,dandu;mi "cuantum..."sau angajarorul este obiligat sa aplice sentinta asa cum este scrisa 75% DIN SALARIUL DE BAZA, LA ZI?
Legea nr.330/2009 si OUG nr.1/2010 nu modifica procentele sporurilor . Trebuie sa execute hotararea judecatoreasca . Cred ca gresit vi s-a acordat o suma compensatorie pentru a nu se depasi venitul lunii decembrie , sporurile se calculeaza la salariul de baza al lunii decembrie dar in procentele stabilite de reglementarile legale .
Legea 330
George R
In luna dec 2009, eram incadrat ca referent specialitate debutant (600 ron). Pe langa sporul de vechimea de 10%, mai beneficiam, conform contractului colectiv ... (vezi toată discuția)