avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Leasing extern inreg.eronat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Leasing extern inreg.eronat

Am preluat o firma care in 2007 a achizitionat 2 autobetoniere din Austria. Problema este ca s-a inregistrat gresit la valoarea ratelor si anume 2133=167 101400 euro ( valoarea ratelor), dar valoarea lor este de 156000 euro.
Cum as putea sa reglez in cazul acesta, tinand cont ca este o achizitie din 2007?
Si in acelasi timp si amortizarea este alta.
Cel mai recent răspuns: krika8712 , utilizator 11:43, 30 Decembrie 2009
A fost platite ratele la valoarea lor proprie sau la cea gresita?
Ratele au fost platite la valoarea reala din scadentar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari contabile contract novatie adina_beb adina_beb Buna ziua Societatea la care lucrez a incheiat un contract de novatie cu o alta societate pentru un autoturism si nu stiu care sunt inregistrarile contabile ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contul 167 - leasing gabi.b gabi.b In urma inregistrarilor lunare a facturilor de leasing soldul creditor al contului 167 a ajuns pe 0. Mai am 2 facturi de inregistrat deoarece mai sunt 2 luni ... (vezi toată discuția)
Masina in leasing predata mea culpa mea culpa buna seara,o societate cu probleme,ca si altele,a fost nevoita sa inapoieze masina luata in leasing.Mentionez ca lunar inregistram factura de leasing ... (vezi toată discuția)