avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Exista vreo lege care sa previna reclama ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Exista vreo lege care sa previna reclama online mincinoasa? ...

Buna ziua,
Exista vreo lege care sa previna reclama online mincinoasa?
Aveam deschisa o pagina si mi-a aparut un banner reclama la produse gen suplimente alimentare. Faza e ca in banner sunt afisate niste preturi ridicole, iar cand dai click si te redirectioneaza spre pagina vendorului, dai de niste preturi mult mai mari. Ex: pret in banner 28 lei, pret pe site 69 lei, alt ex. in banner 18 lei, pe site 44 lei...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 5 Ianuarie 2021
Legea nr. 363 din 21 decembrie 2007
privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclama mincinoasa Bogdan2012 Bogdan2012 Buna ziua, Fiind membru nou pe acest site, vreau sa va felicit pentru acest forum, care este un izvor nesecat de informatii utile. Nelamurirea mea se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. este legală comercializarea unui produs cu pret diferit ... Mariusg7 Mariusg7 Buna ziua. Este legală comercializarea unui produs cu pret diferit în online fata de magazin fizic? Exista vreo reglementare în sensul asta? (vezi toată discuția)
Flosirea unor nume de firme pe internet, respectiv preturi promovate de acestea. AlinaMitea AlinaMitea Vreau sa stiu daca e legal sa folosesc intr-un site de comparatie de preturi numele unor firme de comert cu electrocasnice si sa folosesc comparatie de preturi ... (vezi toată discuția)