avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Actualizare valoare imobil la taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Actualizare valoare imobil la taxe si impozite

Buna ziua,

Daca in urma cu 8 ani am achizitonat o parcare subterana si o boxa si le-am inregistrat la taxe si impozite cu valoarea din CVC, cum pot sa actualizez valoarea imobilelor la taxe si impozite ?

n.b. este vorba de PF.

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 04:39, 9 Ianuarie 2021
up.
anyone?
expertiza
expertiza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la cumparare loc parcare si boxa ctaipan ctaipan Buna ziua, Am cumparat un apartament cu TVA 5%. Acum doresc sa cumpar un loc de parcare subteran in acelasi bloc si o boxa. Exista vreo posibilitate de a le ... (vezi toată discuția)
Incalcare sau nu? lege 230/2007 - ansamblu rezidential avocatuser avocatuser Buna ziua, Eu locuiesc in cadrul unui ansamblu rezidential nou ca si varsta. Acest ansamblu are in componenta sa urmatoarele tipuri de ... (vezi toată discuția)
Transfer imobil de la persoana fizica la srl Braven Braven Buna ziua, Nu am gasit raspuns cautand pe internet la urmatoarea intrebare asa ca sper ca pot sa gasesc un raspuns aici. Doresc sa stiu care sunt toate ... (vezi toată discuția)