avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Intampin o problema referitoare la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Intampin o problema referitoare la mostenirea unor ...

Buna ziua! Intampin o problema referitoare la mostenirea unor terenuri din judetul Buzau. Nu gasesc deloc intelegere din partea primariei unde exista documentele de proprietate. Mi-au comunicat ca le-au pierdut. Doresc sa intru in posesia actelor si a terenurilor. Caut sa colaborez cu un avocat din judetul Buzau care a mai intampinat astfel de situatii si ma poate ajuta. Rog recomandare sau ma puteti contacta daca exista interes de colaborare. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2021
CristinaMaria0804, utilizator
Cel mai recent răspuns: CristinaMaria0804 , utilizator 15:09, 6 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Documentele de proprietate le mai puteti cauta si in Arhiva nationala a Notarilor Publici sau in Arhivele Statului.
Intr-adevar sunt ceva drumuri si adrese de facut.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Documentele de proprietate le mai puteti cauta si in Arhiva nationala a Notarilor Publici sau in Arhivele Statului.
Intr-adevar sunt ceva drumuri si adrese de facut.

Multumesc mult pentru informare! Sunt socata de infiderenta celor care lucreaza la primaria respectiva ... 1 an de zile am sunat constant si mi-au tot comunicat ca le cauta si in final mi-au zis ca s-au pierdut probabil doar ca sa scape de mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii xerox documente ''conform cu originalul'' care nu se gasesc in arhivele nationale cornaca cornaca Primaria unei comune,prezinta un act (document ) in copie xerox din anul 1954 si anume, Plan de Cultura.Secretarul primariei il stampileaza si semneaza ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. cum pot intra în posesia documentelor unei proprietăți, ... Ali70 Ali70 Bună ziua. Cum pot întra în posesia documentelor unei proprietăți, a bunicilor mei. Sunt singurul moștenitor în viata,și din păcate nu mai găsesc ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate Birou de Mediator Gheorghe Adriana Birou de Mediator Gheorghe Adriana In 1943 sau 1944,printr-un Decret al Regelui Mihai ,vaduvele celor decedati in razboi au primt in proprietate teren. Este vorba de un astfel de document care ... (vezi toată discuția)