avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de proprietate

In 1943 sau 1944,printr-un Decret al Regelui Mihai ,vaduvele celor decedati in razboi au primt in proprietate teren. Este vorba de un astfel de document care s-a pierdut , sau a intrat in posesia cuiva care sustine ca nu il mai are....In urma cu aproximativ 15 ani unchiul meu (urmasul si posesorul de drept al al acelui document) a incercat sa intre in posesia macar a unei copii, sau a unui document de la cartea funciara, a platit chiar un notar dar lucrurile nu au dus nicaieri, adica el ar trebui sa intre in posesia acelui document in original. Intrebarea mea este , daca acel document nu mai exista in original, undeva in arhive nu ar trebui sa existe o inregistrare de posesie a acelui act sau la cartea funciara inregistrarile facute pentru posesia acelor terenuri?
Unde se pot obtine informatii? Ce institutii pot sa dea acele informatii?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 13:16, 22 Aprilie 2015
la Arhivele Nationale.
Mentionez ca acele terenuri sunt in judetul Alba, in zona Bucium.Unchiul meu s-a interesat la Campeni.
Asta nu intereseaza. E vorba de procura facuta in Spania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati de dobandire a dreptului de proprietate SC FULL IMOBILIARE SC FULL IMOBILIARE Buna ziua, Sunt interesata de modul de dobandire a dreptului de proprietate a imobilelor in timpul regelui Mihai. Unde as putea gasi informatii ?...ma refer ... (vezi toată discuția)
Notarea posesiei AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca o persoana care in afara de un certificat de la Arhivele Statului nu detine alte acte pe un teren ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune Gabriel_MIMLXXXVII Gabriel_MIMLXXXVII Buna ziua, Am o problema un pic complexa de succesiune pentru terenurile bunicului. Prima problema este ca toate actele de proprietate au ramas la un unchi ... (vezi toată discuția)