avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Venituri din meditații
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Venituri din meditații

Sunt profesor și doresc din acest an să fac meditații, pe care să le și declar la ANAF. Știe cineva cum trebuie să procedez?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cata_kathy , utilizator 08:11, 8 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai intai va autorizati la registrul comertului ca pfa si apoi depuneti declaratia unica la finante.
Mulțumesc!

george-neagu a scris:

Mai intai va autorizati la registrul comertului ca pfa si apoi depuneti declaratia unica la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa ContSters488364 ContSters488364 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce pasi am de urmat pentru a radia un PFA. Precizez ca l-am infiintat in 2015 ,dar nu am avut nici un fel de activitate ... (vezi toată discuția)
Fac onlyfans de 3 ani și nu am declar venitul la anaf Iulianarudu Iulianarudu Buna seara ! Fac Onlyfans de 3 ani și nu am declarat venitul la ANAF. Cum as putea sa procedez sa plătesc de cand am început activitatea pana in prezent ? (vezi toată discuția)
Meditatii matematica proful_de_matematica proful_de_matematica Buna ziua. Numele meu este Stefan si vreau sa intreb ceva anume despre meditatiile la matematica. Sunt in ultimul an de facultate, iar dupa ce voi da ... (vezi toată discuția)