avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Meditatii matematica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Meditatii matematica

Buna ziua. Numele meu este Stefan si vreau sa intreb ceva anume despre meditatiile la matematica. Sunt in ultimul an de facultate, iar dupa ce voi da titularizarea, vreau sa ofer si meditatii la matematica. Am mai intrebat si anumite persoane, iar un raspuns a fost ca nu trebuie sa ma organizez in PFA sau SRL; ci pur si simplu sa declar sumele la ANAF prin declaratia 200. Ati putea sa imi spuneti daca ceea ce mi s-a zis este adevarat?
Va multumesc si astept raspunsul dvs.
O zi buna, Stefan.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:42, 20 Mai 2016
Nu puteti decat sa va autorizati ca pfa la registrul comertului si apoi si la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce-i mai bine , pfa sau pfi ? Florian59 Florian59 De la 01.01.2020 am de gand sa-mi deschid un PFA sau PFI ,....DACA MA PUTETI ajuta cu sfaturi versus costuri,timp si/sau avantaje/dezavantaje.La amandoua ... (vezi toată discuția)
Meditatii la matematica Vivian91 Vivian91 Buna seara, Sunt inginer si doresc sa deschid un PFA, prin intermediul careia sa ofer meditatii la matematica. Intrebarile mele ar fi: 1. Am absolvit ... (vezi toată discuția)
Venituri din meditații cata_kathy cata_kathy Sunt profesor și doresc din acest an să fac meditații, pe care să le și declar la ANAF. Știe cineva cum trebuie să procedez? (vezi toată discuția)