avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Suntem o societate cu capital majoritar de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Suntem o societate cu capital majoritar de stat si ...

Buna ziua.
Suntem o societate cu capital majoritar de stat si pana la data de 31.12.2020 societatea a acordat salariatilor sai facilitatea de decontare a jumatate din valoarea biletul de odihna si tratament in limita a 2400 lei in baza CCM si a unui protocol incheiat cu sindicatul.
Aceasta facilitate a fost suportata de societate din cheltuieli socio culturale in limita BVC aprobat. Mentionam ca salariatii nu au beneficiat de prima de vacanta.
Tinand cont ca Legea nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare reuneste toate tipurile de tichete ce pot fi acordate salariatilor din România, inclusiv cele de vacanta, va rugam sa ne transmiteti daca incepand cu 01.01.2021 societatea mai poate deconta salariatilor sai biletele de odihna si tratament sau este obligata sa acorde vauchere de vacanta pe suport electronic.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 6 Ianuarie 2021
Angajatul care beneficiază de vouchere de vacanță nu mai beneficiază de primă de vacanță în cursul anului fiscal sau de bilete de odihnă, acordate potrivit Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările și completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

societate pe actiuni -poate acorda indemnizatie de hrana? chirigiu aurelia chirigiu aurelia Societate pe Actiuni (capital majoritar de stat) -servicii publice de administrare zone verzi ,cimitire ,baze sportive-Poate acorda Indemnizatie de hrana? (vezi toată discuția)
Tichete de masa ceciliacaruntu ceciliacaruntu Buna ziua , am o intrebare in ceea ce priveste tichetele de masa . Problema este asa : - angajat cu certificat de handicap , CIM la noi cu 4 ore . - acelasi ... (vezi toată discuția)