avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Strabunicul avea in mementul colectivizarii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Strabunicul avea in mementul colectivizarii in jur ...

Buna ziua!
Strabunicul avea in mementul colectivizarii in jur de 10 ha dar el a murit inainte de revolutie. Dupa revolutie bunicii mei nu au facut demersurile pentru retrocedare. Avand in vedere ca titlul de proprietate s-a pierdut, cand am mers la primaria din comuna ni s-a spus ca trebuie sa mergem la Arhiva din Bucuresti.La fel s-a intamplat si cu un frate de-al bunicului care la fel a murit inainte de revolutie si nimeni nu a facut demersurile pentru retrocedare pentru 5 ha.
Din cate stiu aceste terenuri sunt extravilan.
Ma puteti ajuta cu un sfat sau o solutie?
Multumesc,
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Gabriel. Ailenii , utilizator 15:38, 7 Ianuarie 2021
Nu cred ca va poate ajuta cineva dacă nu au fost făcute demersurile in baza legilor fondului funciar la nivelul anilor 90-2000.La acest moment e tardiv..

Multumesc de raspuns.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu cred ca va poate ajuta cineva dacă nu au fost făcute demersurile in baza legilor fondului funciar la nivelul anilor 90-2000.La acest moment e tardiv..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren bistret, jud.dolj- evidenta terenuri din 1940 /cui ma adresez? CIORECAN CIORECAN Urmaresc cu interes \" avocatnet.ro \" si pot sa va spun ca apreciez foarte mult seriozitatea si rezolvarea in final pe care o faceti pentru diversele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua de ceva ani ma framinta o chestiune. la momentul colectivizarii ... Luzer Luzer Buna ziua De ceva ani ma framinta o chestiune. La momentul colectivizarii fortate din anii \'50(mai exact in 1957) strabunicul meu avea 110 hectare de teren ... (vezi toată discuția)
Teren acaparat... gigelas gigelas Buna ziua, Bunicul a avut o curte cu o suprafata de cca.2500 mp.care a fost anterior a tatalui sau (strabunicul meu). Dupa decesul strabunicului (strabunica ... (vezi toată discuția)