Buna ziua. Am o problema la care va rog sa imi dati un raspuns. Sunt in divort de 2 ani iar procesul a tot fost amanat din cauza ca "sotul" nu s-a prezentat. Avem un copil minor si as dori sa stiu cat mai poate dura, in conditiile in care la ultima infatisare judecatorul a cerut un martor sa fie audiat. .......dupa audiere daca se incheie procesul de divort si stabilirea tot ce tine de minor?
Va garantez ca procesul nu s-a amant pt că nu s-a prezentat sotul ci pt ca a existat o liipsa de procedură cu acesta.Dosarul se poate finaliza după efectuarea de anchete sociale,audierea de martori,este imposibil să ghicim.in ce stadiu va aflati dvs.
Aceasta este opinia dvs ,un motiv a existat pt ca altfel judecătorul nu ar fi amânat cauza ,interesul este să o soluționeze,să mai scape de un dosar.Daca aveați av acesta v ar fi explicat motivul de amânare,cum decurge un proces etc.Nu prea merge si fara av,să mai și înțelegeți ce se intampla să meargă si repede si fara cheltuială etc..
Intrebari divort
gmc
Divort din culpa comuna. La prima infatisare s-a amanat cauza (pe motivul neprezentarii paratului).
1. Daca luam la urmatorul termen si un martor cu noi, ... (vezi toată discuția)
Divort
io_aura
Am deschis actiunea de divort si maine am a 2-a infatisare,infatisare la care ar trebui sa fie prezente ambele parti,martorii si fondul deoarece din casnicie a ... (vezi toată discuția)