avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Am urmatoarea problema la care va rog sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Am urmatoarea problema la care va rog sa imi dati ...

Buna ziua. Am o problema la care va rog sa imi dati un raspuns. Sunt in divort de 2 ani iar procesul a tot fost amanat din cauza ca "sotul" nu s-a prezentat. Avem un copil minor si as dori sa stiu cat mai poate dura, in conditiile in care la ultima infatisare judecatorul a cerut un martor sa fie audiat. .......dupa audiere daca se incheie procesul de divort si stabilirea tot ce tine de minor?
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2021
EmanuelaElena, utilizator
Va garantez ca procesul nu s-a amant pt că nu s-a prezentat sotul ci pt ca a existat o liipsa de procedură cu acesta.Dosarul se poate finaliza după efectuarea de anchete sociale,audierea de martori,este imposibil să ghicim.in ce stadiu va aflati dvs.
Multumesc.
Daca s a trecut peste problemele de procedura si se procedeaza la administrarea probelor este posibil sa nu mai dureze foarte mult dosarul dvs.
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2021
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
S-a amanat acum de 2 ori fara nici un motiv. Multumesc. Astept sa vad ce se rezolva de data aceasta.
Aceasta este opinia dvs ,un motiv a existat pt ca altfel judecătorul nu ar fi amânat cauza ,interesul este să o soluționeze,să mai scape de un dosar.Daca aveați av acesta v ar fi explicat motivul de amânare,cum decurge un proces etc.Nu prea merge si fara av,să mai și înțelegeți ce se intampla să meargă si repede si fara cheltuială etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari divort gmc gmc Divort din culpa comuna. La prima infatisare s-a amanat cauza (pe motivul neprezentarii paratului). 1. Daca luam la urmatorul termen si un martor cu noi, ... (vezi toată discuția)
Divort io_aura io_aura Am deschis actiunea de divort si maine am a 2-a infatisare,infatisare la care ar trebui sa fie prezente ambele parti,martorii si fondul deoarece din casnicie a ... (vezi toată discuția)
Scurta poveste..fara raspuns Pop Cristina Pop Cristina as fi vrut sa aflu si eu un raspuns.Maine am infatisare la divort.Divort cu minor. se spune ca ar fi prima infatisare(a mai fost una dar amanata cu ... (vezi toată discuția)