avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Vă scriu în speranța că mă puteți ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Vă scriu în speranța că mă puteți sfătui intr-o ...

Bună ziua! Vă scriu în speranța că mă puteți sfătui intr-o problema....Sunt cadru didactic și anul trecut scolar (2019-2020) am fost angajată la o unitate de învățământ din mediul rural . Până în luna februarie 2020, naveta mi-a fost decontata....însă o săptămână din martie (dinainte de pandemie) si două săptămâni din iunie, nu mi s-a mai decontat nimic.....Am vorbit cu directorul acestei școli și mi-a spus că nu a decontat nimănui nimic(pana in prezent), însă foștii colegi mi-au spus clar ca naveta a fost decontata inclusiv în acest an scolar 2020-2021( respectiv lunile septembrie-octombrie).
Cum aș putea să procedez, pentru a-mi primi banii????
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:18, 7 Ianuarie 2021
Promovati o actiune in instanta sau apelati la mediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O lună m a șantaja pt ca nu mi a dat 60 de lei,acum iar vrea ... Profesor2021 Profesor2021 Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe Buna ziua.De anul acesta sunt cadru didactic la o scoala noua.Fac ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! sunt cadru didactic si in perioada 12-29.04.2021 ... viochi viochi Buna ziua ! Sunt cadru didactic si in perioada 12-29.04.2021 mi s-a cerut, in data de 01.04.2021, modificarea cererii de concediu de odihna aferente anului ... (vezi toată discuția)
Gradatia de merit, ccc si un nou dosar pentru gradatie. IoanaScarlii IoanaScarlii Buna ziua. O intrebare daca ma poate lamuri cineva. De la 1 sept. 2016 am obtinut gradatia de merit. In anul scolar 2019-2020 am avut contractul suspendat ... (vezi toată discuția)