avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Tatal meu are titlu de proprietate pe un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Tatal meu are titlu de proprietate pe un teren cu ...

Buna ziua! Tatal meu are titlu de proprietate pe un teren cu suprafata de 1500 mp. In realitate,el a mostenit 3000 mp, conform actului de mostenire. Se poate modifica titlul de proprietate,sau se poate adauga restul de 1500 mp la titlu? Mentionez ca tatal meu a intrat in posesia actului de mostenire multi ani mai tarziu dupa ce a fost facut titlul de proprietate. Stia ca suprafata era mult mai mare,insa nu a gasit acest act , mai tarziu l-a luat de la arhiva. Ce se poate face in acest caz? El stapaneste tot acest pamant acum,dar are niste probleme cu un vecin care incearca sa ii ia din teren.

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare alin888 alin888 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: Tata are un teren de 1500 mp pe acte (act de donatie si certificat de mostenitor), insa fizic are 3000 mp ca ... (vezi toată discuția)
Mostenire, drept de proprietate dumitrugj dumitrugj Buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la problema mea.Parintii mei au construit o casa in anul 1970 pe un teren mostenit de bunica de la ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate anaig anaig Buna ziua! Ce trebuie sa fac daca suprafata de teren din titlul de proprietate nu coincide cu suprafata de teren din adeverinta de punere in posesie? Va ... (vezi toată discuția)