avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru primarie

Cadastru primarie
As avea 3 intrebari:
1. Daca pe suprafata totala teren suntem 2 membri de familie iar ruda mea deja a vandut partea lui de teren, trebuie sa fac un nou cadastru sau ma duc la primarie sa modifice in cartea funciara? (terenul are numar cadastral pe suprafata totala, inainte de impartire, cadastrul fiind facut de primarie)
2. Daca primaria a facut cadastrul terenurilor arabile, inclusiv al meu, mai e nevoie sa il fac si eu?
3. Pentru a il delimita cu stalpi, pe cine trebuie sa chem, un topograf sau pe cineva de la primarie?
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2021
danutza33, utilizator

Alte discuții în legătură

Sunt co-proprietar pe o parcela de teren arabil cadastrata de ... danutza33 danutza33 Sunt co-proprietar pe o parcela de teren arabil cadastrata de primarie si as vrea sa intreb: 1. Daca pe suprafata totala teren suntem 2 proprietari iar ... (vezi toată discuția)
Se poate modifica parcelare terenurilor si cadastru? iuliy iuliy am unteren pe care sa apucat o persoana sa construiasca pt ca acolo i sa facut cadastru(persoana avea terenul langa mine) am vazut ca cadastru a facut dupa ... (vezi toată discuția)
Radiere casa și anexa din cf. alin113 alin113 Buna seara, recent am cumpărat un teren pe care la OCPI figurează o casa, faptic pe teren nu mai exista doar o grămadă de pământ, casa a picat în urma ... (vezi toată discuția)