avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Dacă sunt în concediu pentru creșterea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Dacă sunt în concediu pentru creșterea copilului ...

Bună ziua! Dacă sunt în concediu pentru creșterea copilului și au trecut abia 16 luni dar eu vreau sa ma întorc la munca cum procedez? Am voie sau trb sa îmi dea acordul șeful? Când am anunțat ca vreau sa ma întorc șeful spune ca ar vrea sa inchida punctul de lucru și nu știe momentan cum va proceda și ma tot amână de o luna cu răspunsul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:49, 8 Ianuarie 2021
Formulati o cerere de revenire la locul de munca si mentionati data cand doriti sa reveniti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutați cu un sfat!!! Lauraandreea19 Lauraandreea19 Deci problema începe asa. În 2019 m am angajat la locul de munca unde momentan sunt în concediu pentru creșterea copilului, am lucrat martie2019 iulie ... (vezi toată discuția)
Dreptul salariatei la întoarcerea din ccc. am nevoie de un sfat, ... Albilaura Albilaura Dreptul salariatei la întoarcerea din ccc. Am nevoie de un sfat, va rog. Eu sunt în ccc de 1 an și 5 luni. Locul de munca unde sunt este doar pentru o ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea din cci deduanca deduanca Buna seara. Pe 4 septembrie mi s au terminat cele 126 de zile de pre/post natal,si mi am depus dosarul pt indemnizatie cc. Deci in octombrie am luat pe ... (vezi toată discuția)