avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua, Un consilier local,ales pe listele unui ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua, Un consilier local,ales pe listele unui partid politic,la ...

Bună ziua,
Un consilier local,ales pe listele unui partid politic,la alegerile locale din septembrie 2020,poate sa depuna juramântul online,el aflandu-se in Germania la lucru?
Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Procedura de validare a consilierilor locali consilier57 consilier57 Vreau sa stiu cum se va proceda in cazul in care un consilier local, membru al PC, a participat la alegerile din 10 iunie 2012, pe lista PSD? Atat in ... (vezi toată discuția)
Retragere sprijin politic fara motiv Ovidiu Andrei Ovidiu Andrei https://postimg.org/image/wpnqowg9t/ Am primit această hârtie de la primărie în care am fost anunțat că mi se retrage sprijinul politic. Sunt ... (vezi toată discuția)
Renuntare mircea_ghe84 mircea_ghe84 Buna ziua! Vin cu o intrebare un pic aparte si doresc sa nu se interpreteze ca avand vreo implicare politica. Ridic , doar din punct de vedere juridic, ... (vezi toată discuția)