avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema.

Am avut un apartament inchiriat cu proces verbal de predare primire, declarat conform legii la Anaf.

Chiriasul a eliberat apartamentul fara preaviz de 30 de zile conform contractului. Astfel a ramas cu datorii pentru chirie si utilitati, precum si daune ale apartamentului.

Va rog sa imi spuneti ce pasi ar trebui sa urmez in cazul in care nu reusesc o intelegere amiabila cu chiriasul.

De asemenea, imi puteti recomanda un evaluator pentru a putea face o expertiza a apartamentului?

Multumesc,

Mihai
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:30, 8 Ianuarie 2021
Puteți da chiriașul in judecata.
Daca veti avea avocat va analiza cazul.
Oricum.o sa trebuiască facuta o expertiza judiciară în cadrul procesului ,nu are rost sa faceti una acum.Eventual să vă faca o firma de construcții un deviz orientativ.Restul pașilor se discuta cu un av...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere apartament- utilitati neachitate pe 4 luni baboska baboska Am inchiriat un apartament unei societati din Bucuresti, printr-o agentie imobiliara. (utilizat ca locuinta de serviciu pentru angajatii societatii). In ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in calitate de proprietar am închiriat un apartament ... Andreea1607 Andreea1607 Buna ziua! In calitate de proprietar am închiriat un apartament unei firme care la randul ei a închiriat mai departe in regim hotelier. Am semnat un contract ... (vezi toată discuția)
Intrebare, contract de inchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de proprietar am dat in chirie un spatiu in baza unui contract de inchiriere. In ultima ... (vezi toată discuția)