avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura pe firma, livrare pe persoana fizica si deci ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura pe firma, livrare pe persoana fizica si deci chitanta pe persoana fizica

Buna ziua!
Va solicit ajutorul pentru clarificarea urmatoarei situatii.

Am expediat bunuri prin curier cu ramburs in cont colector. In interiorul coletului am pus factura întocmită cu datele firmei clientului destinatar. Livrarea coletului insa s-a facut pe persoana fizica. Astfel clientul a primit factura pe firma si chitanta de la curier pe persoana fizica. Cum se poate proceda in acest caz? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Taxa cont colector rotterro rotterro Buna ziua, Societatea noastra are un contract de prestari servicii cu firma Urgent Cargus. Avem 2 probleme legate de plata Taxei de Cont colector in ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani neincasati albualin albualin Buna ziua , As avea nevoie de un sfat , cum as putea sa procedez in situatia urmatoare : Am trimits un colet cu ramburs 0 , rambursul 0 a fost trecut din ... (vezi toată discuția)
Documente de intocmit in cazul livrarii de bunuri prin curier lori_ultras lori_ultras Buna ziua , mi-am deschis de curand o micro cu activitatea - vanzare de haine pe internet - si as vrea sa stiu daca mai e nevoie sa adaug chitanta sau factura ... (vezi toată discuția)